Last van muizen en ratten?

ingevoerd op 07-10-2014

De dagen gaan weer korten en de buitentemperatuur gaat dalen. De tijd dat de muizen en/of ratten de huizen en de stallen gaan opzoeken, is aangebroken.

Dekker Granen en Kunstmest B.V. in St. Maartensbrug verkoopt allerlei ongediertebestrijdingsmiddelen, dus ook muizen- en rattenvergif. Dekker verkoopt naast de gewone huis-tuin-keuken muizen- en rattenvallen, ook bussen Rodilon (voorheen Frap), Rattox en Strong. Daarnaast zijn er ook grotere verpakkingen zoals emmertjes met 2,5 kg inhoud (Rodilon en Klerat) verkrijgbaar. Dus voor elk wat wils!

Ook de rattenblokjes van Storm of Problocks zijn zeer effectief. Deze blokjes zijn beter bestand in vochtige omgevingen.

Bel gerust eens voor informatie: 0224-561213 of kom eens langs in onze winkel aan de St. Maartensweg 48, 1752 AB St. Maartensbrug. De winkel van Dekker is naast de Groene Boet en tegenover dorpshuis Uijtkijk in Sint Maartensbrug. Een ideaal verkooppunt vlakbij Schagen en precies tussen Alkmaar en Den Helder.
De ratten en muizen komen er weer aan! Bestrijdt ze op tijd, voordat het een enorme plaag wordt! De ratten en muizen komen er weer aan! Bestrijdt ze op tijd, voordat het een enorme plaag wordt!