Medewerker Hessel Bakker 40 jaar in dienst bij Dekker

ingevoerd op 24-8-2011

Op 1 augustus 2011 was werknemer Hessel Bakker veertig jaar in dienst bij Dekker in Sint Maartensbrug.

Hessel heeft meer dan een derde van het bestaan van het bedrijf Dekker meegemaakt! Het bedrijf Dekker bestaat namelijk sinds mei 2011 alweer 108 jaar. Hessel heeft dus ook de vele veranderingen in de agrarische sector ervaren.

Hessel is al 40 jaar chauffeur bij Dekker naar volle tevredenheid van vele klanten en zijn baas. Hij is een ware ambassadeur voor het bedrijf, altijd stipt op tijd en werkt zeer netjes.

Het 40-jarig jubileum is groots gevierd. Het hele personeel van Dekker stapte in de bus van Peereboom om vervolgens richting Amsterdam te rijden. Daar werd een prachtige rondvaart gemaakt door de Amsterdamse grachten en is er lekker geborreld op een terras nabij de Heineken Bierbrouwerij.

Tot slot ging de verrassingstocht naar Carré, waar in de nok een heerlijk driegangen diner klaarstond. Toen de magen gevuld waren, werd de zeer unieke show van Hans Klok bijgewoond in Carré.

Gelukkig is het personeel van Dekker niet weggetoverd door Hans Klok!

Hessel, namens de directie en al haar werknemers, nogmaals gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!
Hessel ontvangt cadeau van Peter Vader Hessel ontvangt cadeau van Peter Vader
Collage gemaakt voor Hessel Bakker ter ere van zijn 40 jarig jubileum Collage gemaakt voor Hessel Bakker ter ere van zijn 40 jarig jubileum
Hessel met zijn opvolger (?) kleinzoon Wesley Hessel met zijn opvolger (?) kleinzoon Wesley
Hessel met zijn vrouw Anja en kleinzoon Wesley in Carré Hessel met zijn vrouw Anja en kleinzoon Wesley in Carré