Vertegenwoordiger Jan Visser 25 jaar in dienst

ingevoerd op 23-11-2017

Op 1 oktober 2017 was onze vertegenwoordiger Jan Visser 25 jaar in dienst bij Dekker. Reden voor een feestje om dit jubileum te vieren!

Jan Dekker - oud directeur - werd gevraagd om een mooi uitje te organiseren. Op woensdag 15 november jl. was het zover. Met een luxe touringcar gingen wij op excursie bij Heineken te Zoeterwoude, de grootste bierbrouwerij in Europa. In het verleden heeft het bedrijf Dekker brouwgerst mogen leveren aan Heineken. Indrukwekkend was te zien dat er wel 770.000 bierflesjes per uur gebotteld worden!

Na een heerlijke lunch stapten wij in de rondvaartboot waarmee wij door de grachten van de prachtige oude stad Leiden gingen varen. Vervolgens een escapegame bij de oude meelfabriek ”De Sleutels” in deze stad waarbij veel gelachen werd.  Ook aan deze fabriek heeft het bedrijf Dekker in het verleden baktarwe mogen leveren. Tot slot een lekker diner in Meelfabriek De Zijlstroom in Leiderdorp, waar Jan Visser speeches van Peter Vader en Jan Dekker mocht ontvangen. De collega’s traden ook nog op voor Jan. Tot slot hield Jan Visser een mooi praatje over de veranderingen in 25 jaar in de agrarische sector en in het bedrijf.

Al met al een mooie dag met goede herinneringen.

Jan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 

Jan Visser 25 jaar in dienst uitje 15 november 2017 verkleind Jan Visser 25 jaar in dienst uitje 15 november 2017 verkleind